Grote batterij opslag

Grote (industriële) batterij met 200 kilo Watt aan energie

Duurzaamheid versus netbeperkingen

In een tijdperk waar duurzaamheid, groei en luxe hoog in het vaandel staan, worden zakelijke ondernemingen steeds vaker geconfronteerd met netcongestie – een groeiend probleem dat plannen voor uitbreiding en modernisering belemmert. Het verlangen naar een groenere toekomst wordt echter beperkt door de beperkte beschikbaarheid van elektriciteit. Maar gelukkig is er een oplossing voorhanden.

De noodzaak van duurzame energie-opslag

Het antwoord op het opvangen van piekbelastingen op het stroomnet is duidelijk: batterijen. Helaas zijn grootschalige batterij oplossingen vaak niet haalbaar voor bedrijven. Gelukkig bieden wij oplossingen die voor elke situatie geschikt zijn. Of het nu gaat om grootschalige oplossingen voor grote locaties en bedrijventerreinen of schaalbare oplossingen die voldoen aan individuele behoeften; wij hebben een oplossing. Met onze 200 kWh-oplossing bieden wij een eenvoudig en schaalbaar systeem dat kan worden gecombineerd met bestaande duurzame energiebronnen.

Jouw duurzame ambities waarmaken

Wij bieden geavanceerde oplossingen voor grote batterij opslag die zorgen voor een continue energievoorziening, zelfs tijdens piekmomenten. Door zelfvoorzienend te zijn in energie, verminder je jouw afhankelijkheid van externe energiebronnen en bescherm je jezelf tegen prijsschommelingen.

Bovendien helpen wij ondernemers verder te groeien door de optimalisatie van energiekosten. Onze batterij opslag systemen bieden een solide stapelbare businesscase, waarbij investeringen in duurzame energie, tastbare rendementen opleveren. Dit gebeurt onder andere door peakshaving, energie optimalisatie, trading en uitbreiding van laadparken. Door kosten te verlagen en tegelijkertijd de veerkracht van jouw bedrijf te vergroten, stellen we jou in staat om jouw concurrentiepositie te versterken.

Uitvergroting van de energieprijzen welke wordt gebruikt voor de energiehandel